5/2/2011 - Ηχοκρατορία @ Metropolis

Συναυλία
Με αφορμή λοιπόν, την πορεία της Ηχοκρατορίας, και την πρώτη δισκογραφική κίνηση των Βορ.Ας., το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στα Metropolis (Live Stage), η οικογένεια της Ηχοκρατορίας γιορτάζει το release του δίσκου "5 Αστέρων", με ένα μοναδικό live όπου το παρόν θα δώσει όλο το δισκογραφικό roster του label.

Πού: Metropolis, Πανεπιστημίου 54, 4ος όροφος.
Πότε: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, 21:00
Είσοδος: Δωρεάν

Ανταπόκριση
Σάββατο 5 Φλεβάρη λοιπόν, Ηχοκρατορία live με full roster (Που ήταν οι Xpreshonists?).
Αρχικά ανεβαίνει ο Γέλως κατά τις 21:00 και λέει μερικά κομμάτια από τον τελευταίο του δίσκο
"Μεταξύ Ουρανού και Γης", καθώς κι ένα κομμάτι από Σκοτεινή πλευρά. Στα decks ο γαμάτος Kebzer.
Ο κόσμος σχετικά ζεστός αν και έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε ζωντανά τον τελευταίο χρόνο και πραγματικά δεν έχει εξελιχθεί καθόλου σε τίποτα (Για το Γέλω λέω ^_^).
Βαριέμαι και προσπαθώ να βρω τσιγάρο. Ένας καριόλης με σπρώχνει ελαφρά, γυρίζω να δω και αντικρίζω τον Τάκη. Πάχυνε τελικά, αλλά παραμένει μούρη ο πούστης. Φατσούλα τρελή για τσίμπημα στα μαγουλάκια, μαζί του ο DJ The Boy με ένα γελοίο γούνινο καπέλο, χαρακτηριστικός King Style Thugster. Προχωράνε προς το stage, ανεβαίνουν κι ο κόσμος ψιλογουστάρει.
Κλασσικά φωνάζουνε όλοι ΖΝ ΖΝ και τα λοιπά. Ξεκινάει με το "Ακόμα ζωντανός" και τα πιτσιρίκια σκάνε αργοπορημένα τα πρώτα μπαφίδια. Όλοι φωνάζουν Τάκη Τσαν είναι ο μαν και εγώ να κάθομαι στο stand τραπεζάκι μου και να σιγοτραγουδάω το άσμα του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη. Συνεχίζει με μερικά ακόμα κομμάτια του αποτυχημένου δίσκου του Ρίμα για χρήμα 2. Στα backs ο Νέγρος του Μοριά και στο deck o The Boy. Παντού 15χρονοι γκάνγκστερς και 23χρονοι ράστα μεν να κοπανάνε τα κεφάλια τους υπό τα beats του Ηχοκράτορα. Koυράζομαι και πάω στην καφετέρια του Metropolis στον ίδιο όροφο και διαπιστώνω ότι υπάρχει μια σχετικά μεγάλη οθόνη που καλύπτει το live. Αρκετά έξυπνο. Τέσπα, με τα πολλά τελειώνει και ο Τάκης αφού πρώτα έπιασε κι έλεγε κάτι μαλακίες περί αλλοίωσης του είδους του χιπ χοπ, βγαίνουν τα Βορ.Ας..
Να σημειώσω ότι στο ενδιάμεσο (μέχρι να κατέβει ο Τάκης και να ανέβουν τα αστεράκια) παίχτηκε ένα κομμάτι από Xpreshonists και παίζει να το ξέραμε εκεί μέσα το πολύ 10 άτομα. Κρίμα που το πιο γαμάτο group της Ηχοκρατορίας δεν ήταν εκεί να το μάθει ο κόσμος.
Πραγματικά είναι οι μόνοι που έχουν να δώσουν κάτι σωστό αυτή τη στιγμή από το label.
Γνώμη μου φυσικά και ντάξει στα αρχίδια μου κιόλας.
Τελειώνω, όσο ήταν οι Βορ.Ας. στο stage, άκουσα 3-4 κομμάτια και ένα freestyle του MK.
Βαριέμαι να ακούω πίπες. Μόνο ο ΜΚ κάτι λέει αλλά τον ρίχνουν οι κομπάρσοι που σέρνει δίπλα του.
Που είναι ο 3D..?
Αυτό σκέφτηκα και ξεκίνησα να κατευθύνομαι στο ασανσέρ για να δραπετεύσω έγκαιρα πριν βιαστούν ανεπανόρθωτα τα αυτάκια μου.

Βαθμός: 6

Γενικά καλή φάση μιας που ήτανε τσάμπα και ντάξει το μέρος ψιλοπαλευότανε. Εμένα δεν μου άρεσε, μάλλον φταίει που κυνηγούσα όλη μέρα το κουνέλι μου. Anyway motherfuckersss, peace newfagz, πάω για South Park yo.

(Φωτογραφίες και βίντεο δεν υπάρχουν)
*Ούζος

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η κριτική, καριόλες!!!

Δημοσίευση σχολίου

Online