Eversor - Παράνομη διακίνηση



Δίσκος
Κυκλοφόρησε το αναμενόμενο προσωπικό άλμπουμ "Παράνομη διακίνηση", όπου ο Έλληνας παραγωγός επιστρέφει για λίγο (και σίγουρα από τις τελευταίες φορές) στο μικρόφωνο, με ένα σύνολο 11 κομματιών.

Review
Ο Eversor, γνωστός ή όχι στο ευρύτερο κοινό της Ελλάδας, έχει χαράξει τον δικό του δρόμο στο ελληνικό Hip Hop. Παραγωγός και MC ταυτόχρονα, συμμετέχει ακόμα ενεργά με τους Phase3.
Πρόσφατα λοιπόν έβγαλε το "Παράνομη διακίνηση", έναν δίσκο που έχει αποκλειστικά παραγωγές του. Ακούγωντας τον μετά από καιρό, ο δίσκος παραμένει φρέσκος. Από το intro που μπαίνει δυναμικά, σε προετοιμάζει για κάτι καλό, και σε προτρέπει να ακούσεις όλα τα κομμάτια.
Συνολικά, στο δισκάκι επικρατούν οι όμορφες παραγωγές, όλες επιμελημένες από τον ίδιο τον Eversor. Βέβαια, το μόνο πρόβλημα είναι το flow του Eversor, που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά ομολογώ ότι στιχουργικά σπέρνει σε κάποια κομμάτια.
Ο δίσκος έχει μέσα παλιά διαμαντάκια, όπως το "Κάθε μέρα που πεθαίνω", και αρκετά καινούργια...
Στο σύνολο είναι 11 κομμάτια, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν κουράζουν καθόλου σχετικά, οπότε και η αγορά του δίσκου θα ήταν μια καλή κίνηση εκ μέρους μας. Τα κομμάτια παραγωγικά φέρνουν την υπογραφή του Eversor, οπότε δεν απογοητεύει σε αυτόν τον τομέα.
Επίσης θα δείτε ότι υπάρχει και συμμετοχή από τον Detro, ακόμα και μετά την αποχώρηση του από τους Phase3. Παρ'όλα αυτά, το κομμάτι μπορεί να είχε γίνει αρκετά πριν την αποχώρηση του.
Συνολικά λοιπόν είναι ένας πολύ ωραίος δίσκος, ο οποίος μας απέδειξε ότι ο Eversor δεν είναι μόνο καλός σαν παραγωγός, αλλά και σαν MC.

Tracklist
1)E-ntoduction (Who I be)
Βαθμός: 8

2)Αντάρτες πόλεως
Βαθμός: 8

3)Παράνομη διακίνηση
Βαθμός: 8

4)Από το βράδυ ως το πρωί
Βαθμός: 7,5

5)Η μέρα της μεγάλης φυγής
Βαθμός: 8,5

6)Για κάθε μέρα που πεθαίνω
Βαθμός: 8,5

7)Έχουμε και λέμε
Βαθμός: 8

8)Έχω εσένα
Βαθμός: 8,5

9)Παράνομη διακίνηση (Remix)
Βαθμός: 8

10)2x16
Βαθμός: 7,5

11)Κανένας πουθενά
Βαθμός: 8

Γενική βαθμολογία: 8
Cover: 8

Πολύ ωραίος δίσκος,αξίζει την προσοχή σας
*Avso

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Online