5/1/2011 - Τιγρέ Σποράκια The Band @ Κύτταρο Live

Συναυλία
Το δημοφιλές συγκρότημα της hip hop σκηνής "Τιγρέ Σποράκια The Band" κατά κόσμον Τάκι τσαν και Εισβολέας θα δώσουν δύο live την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο Κύτταρο. Μαζί τους θα ειναι και οι D.F με το καινούργιο τους album DiFrango

Πού: Κύτταρο Live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Πότε: Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Ιανουαρίου,21:00
Είσοδος: 10€

Ανταπόκριση
Τετάρτη βράδυ. Ακούω Μεγάλο Ήρωα στο μπλε ελεκτρίκ Renault μου και χάνομαι. Οδηγώ φτιαγμένος και φλερτάρω όπως πάντα με το θάνατο. Ντυμένος με «σοβαρά» ρούχα για να μη με μυριστεί κάνα μπατσικό πάλι. Σε ένα κωλοστενό στο γκέτο της Αγίας Παρασκευής κάνουν ντου στην αμαξάρα μου οι Ασσόδυο. Πάμε όλοι μαζί προς το Κύτταρο. Οι γκόμενες μας κοιτούν με ηδονή και οι άνδρες με φθόνο. Στο μαγαζί όπου έπαιζαν τα Τιγρέ με την μπάντα τους φθάσαμε κατά τις 11. Ένας ψηλόλιγνος γηραιός κύριος και μια ξανθιά ξεπλυμένη σαν Ρωσίδα πουτάνα έκοβαν τα εισιτήρια στην είσοδο. Η ατμόσφαιρα βρώμαγε σφαίρες, κόκα και μπόχα από μέτρα μακρυά. 10 ευρώπουλα η είσοδος. Ρε μάγκες (γυρνάω στους άλλους), μήπως κάναμε λάθος και παίζει απόψε η ορχήστρα των χρωμάτων; Κάποιος λάθος έγινε, δεν είμαι η Αθηνά Ωνάση. Πλήρωσε ρε χαπάκια, μου λένε. Τι να κάνω; Πλήρωσα. Μέσα τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Ο Βαλάντης κρατούσε αγέρωχα ένα ποτό στο χέρι. Πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία, απίστευτα κοντόχοντρος, ένα πραγματικό πατατοκεφτεδάκι όπως είχε πει ο Μαρνέζος. Μπροστά του ο Ωκύπους μοιάζει γοργοπόδαρος. Κάτι γριοπόρνες ήταν στην είσοδο και μια όμορφη χοντρούλα πουλούσε μπλουζάκια κακής ποιότητος για δέκα ευρώ. Το ποτό στο έδιναν με εισιτήριο 6 ευρώ και σου απαγόρευε ο γέρος της εισόδου να μπεις με δικό σου ποτό μέσα. Χέσε μέσα και ο χώρος χωρίς καθίσματα και εξαερισμό. Σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έπαιζε ο Πουλικάκος. Μόνο η μουσική άλλαξε - προς το καλύτερο όμως; Πριν μπω στο κυρίως μέρος, δηλαδή το ίδιο το live, οφείλω να πω πως η Ρένα Τσαν είναι κάβλα και η Δήμητρα Σολωμού πόρνη που θα με λατρέψει αν έρθει στο Μπραχάμι.

Μιάμιση ώρα μετά την επίσημη έναρξη χώθηκε η μπάντα και αμέσως μετά ανεβαίνουν Τάκης και Είσβο. Ο Τάκης ανοίγει το πρώτο κομμάτι με κάτι αυτοσχέδιες μαλακίες. Είναι παχύσαρκος, βαρύς με μάτια τρελαμένα από ναρκωτικά. Οι τσαχπινιές επί σκηνής δεν του πάνε πια btw, κάποιος να του το πει. Τουλάχιστον ξύρισε το μούσι και δεν μοιάζει με τραγόπαπα αλλά ένας νέος άνδρας, μόλις 40αρης - 50αρης. Αντιθέτως, ο Είσβο είναι γυμνασμένος σχετικά και νηφάλιος. Και οι δυο φοράν μπλουζάκια με το logo των Τιγρέ. Τα κομμάτια που παίξαν είναι τα αναμενόμενα και επί το πλείστον αγαπημένα από τους fan. Τα παλιά των Τιγρέ, μερικά από τα σόλο του Εισβολέα στην Big Fiasco και ένα - δυο από το άθλιο Ρίμα για Χρήμα 2. Για να μας τιμωρήσουν ακόμα περισσότερο που πήγαμε να τους ακούσουμε, βάλαν και μέλη της μπάντας σε κάποια φάση να πουν ένα δυο ραπ κομμάτια - ο ένας μιλούσε ελληνικά με προφορά που δεν κατάλαβα αν ήταν τζαμαϊκανή, κυπριακή ή του Θοδωρή Αντύπα (πακιστανική με πουτάνα αδερφή της Παντείου). Φιλική σύσταση ας μείνει η μπάντα στο σαξόφωνο και ο Είσβο στο ραπ. Ο καθείς στο είδος του και μην αλλάζουν πόστα, δεν τους φταίμε σε κάτι. Γενικά η μπάντα ήταν funky και σφιχτοδεμένη παρά την εμφάνιση ναυαγίου που είχαν όλοι τους. Με εξέπληξε το πόσο καλοί ήταν. Έκαναν τον Τάκη να ακούγεται πως πατά στο μέτρο. Προς το τέλος όλοι κουραστήκαμε και βγαίναμε έξω για τσιγάρο. Όλο έκαναν ανκόρ. Είχαν πιο πολύ κέφι από το κοινό - ή πιο πολλή κόκα στο αίμα τους. Έπαιξαν τη "Σούζη" και τα "Δύο ξαδέρφια" σε χαβανέζικο στυλ και πολύ μου άρεσε. Φώναξα μια χαρά. Κάθε τόσο διαφήμιζαν την κυκλοφορία στις 25 Φλεβάρη του νέου άλμπουμ, λες και θα το αγοράσει κανείς εκτός από τους ίδιους πάλι.

Βαθμός: 5

Γενικά σκατά διασκέδαση. Είχε το χαβαλέ του. Σαν Πανταζής. Σύγκριση που την βρίσκω ευφυέστατη και μπράβο μου που το είπα. Σολωμού θέλω να σου σκίσω τη μουνάρα.

(Φωτογραφίες και Video δεν υπάρχουν)
*Blankman

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Σολωμού θέλω να σου σκίσω τη μουνάρα"
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΒΥΖΑΡΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

exw ypsos 1.79
eteroxronimeni apantisi katapeltis tou valanti

Δημήτρης Αρναούτης Οικονομάκης είπε...

Ο συντάκτης του κειμένου έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του και το πιο πάνω κείμενο δεν τον εκφράζει πια.
Επιθυμεί την διαγραφή του αλλιώς θα ακολουθήσουν άλλα μέτρα, καθώς εξάλλου ποτέ δεν έγινε η δημοσίευση με τη συναίνεσή του.

Ανώνυμος είπε...

στο πουτσο τους μας γραφουν
τελικα ο τακι τσαν γαμαει τα παιδια του;

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειχε υψος λιγο πανω απο 1.70 και τα δυο αδερφια ειναι ψηλολιγνα με αγγελικα προσωπα με νικησαν

Δημοσίευση σχολίου

Online