26/2/2011 - Βόρεια αστέρια @ Stage

Συναυλία
Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου τους, τα Βόρεια Αστέρια, ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα χιπ χοπ σχήματα περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, μαζί τους το συγκρότημα FullFace. Το Σάββατο 26/2 το 5 Αστέρων Tour δίνει μία συναυλία στην πόλη της Λάρισας, η τρίτη πόλη σταθμός της περιοδείας τους. Το opening act έχουν αναλάβει οι Αντίθεση και οι Έξταση team.

Πού: Stage, Ήρας και Φιλίππου 8, Λάρισα
Πότε: Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, 20:00
Είσοδος: 12€

Ανταπόκριση
Η μέρα Σάββατο (26/2), ξεκινάω για το λάιβ με την παρέα μου. Κλασσικοί κάγκουρες με μπλούζες με το λογότυπο του Μικρού Κλέφτη. Φτάνουμε έξω από το Stage κατά τις 7:30 και μπορώ να πω ότι είχε ήδη πολύ κόσμο. Αράζουμε με τα ροφήματα μας και τα σουβλάκια έξω από τον συναυλιακό χώρο και περιμένουμε μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες. Συνεχώς έρχεται και άλλος κόσμος, με κάποιες ωραίες υπάρξεις να κάνουν μπαμ ανάμεσα στους μαντραχαλάδες. Η ώρα 20.15 περίπου και ανοίγουν οι πόρτες. Μπαίνω μπροστά στην σειρά. Βγάζω με βαριά καρδιά 12 ευρώ από την τσέπη μου, σε φάση έτοιμος να κλάψω που τα αποχωρίζομαι. Τα δίνω με κατεβασμένο κεφάλι, λυπημένος και έτσι, σε μία κοπελιά. Μόλις μου δίνει το εισιτήριο, σηκώνω το κεφάλι και βλέπω έναν άγγελο που κατέβηκε στην γη, ερωτεύτηκα. Μόλις είδα την γνωστή δεσποινίδα που ασχολείται με Event Management ξέχασα τον πόνο μου για τα 12.
Μετά από μια καλή υποδοχή, πάω να πιάσω θέση μπροστά. Το μαγαζί έχει αρχίσει σιγά σιγά να γεμίζει, ενώ στα ηχεία παίζει μία πολύ ωραία playlist. Εκεί ήταν κάτι δεκάχρονα που υποτίθεται ότι έχωναν free. Παίρνω το γνωστό υφάκι φορουμίτη που τρολάρει και πάω και τους χώνω κουπλέ από κομμάτια και μένουν μαλάκες, μου είπαν ότι έχω μέλλον. Μετά από καμία ωρίτσα περίπου, 21.10 στην σκηνή ανεβαίνουν οι Έξταση team, ενώ το μαγαζί είναι γεμάτο. Ένα γκρουπάκι αποτελούμενο από 4 άτομα, το οποίο μπορώ να πω ότι με άφησε ψιλοαδιάφορο. Ειδικά ο ένας πολύ σκαλωμένη φάτσα, είχε ένα βλέμμα παρανοϊκού-ψυχάκια ενώ έχωνε. Μετά από 3-4 τραγούδια από Έξταση, ήρθε η σειρά των Αντίθεση να ανέβουν στην σκηνή. Το κοινό περίμενε τους εκπροσώπους μας να ανέβουν στην σκηνή. Ανεβαίνουν στην σκηνή. Είπαν 2-3 τραγούδια στην αρχή, αλλά μόλις είπαν το "Πρώτη Επιλογή" ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Έμεινα έκπληκτος βλέποντας τον κόσμο να τους υποστηρίζει, και να γνωρίζουν όλοι, ακόμα και οι γκόμενες, όλους τους στίχους του τραγουδιού. Οι Αντίθεση έκαναν ίσως το καλύτερο όπενινγκ ακτ που έχω δει, διότι καύλωσαν τον κοινό μέχρι να βγουν τα κανονικά ονόματα. Μετά από κανένα 20λεπτο ανεβαίνουν οι FullFace στην σκηνή. Πρώτη φορά έβλεπα το συγκεκριμένο σχήμα λάιβ. Ωραία διάθεση, ωραία τραγούδια από το "Λίγο Πριν" και μεγάλη υποστήριξη από το κοινό. Οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει σιγά σιγά να σκάνε τα πρώτα τσιγάρα. Με τα τραγούδια τους προσπάθησαν να περάσουν μηνύματα στο κοινό. Με εντυπωσίασε το flow του Iratus, αλλά απογοητεύτηκα που δεν είπαν το "Άκρως Ερωτικό" για να το αφιερώσω σε όλες γκόμενες εκεί μέσα. Στην συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν τα Βόρεια Αστέρια. Ο κόσμος είχε καυλώσει άσχημα. Ανεβαίνει στην σκηνή η διάσημη πεντάδα και ξεκινάνε με το "Απόψε Βγαίνουμε", το κοινό ξεσαλώνει. Λένε μερικά κομμάτια από το 5 αστέρων και άλλα όπως το "Betty". Αλλά ο κόσμος ήθελε old shit. Γι’ αυτό μετά από λαϊκή απαίτηση είπαν κομμάτια όπως το "Ο τυπάς που δεν πας", "24/7" και τα συναφή. Ο ΜΚ έχωσε και τα χαρακτηριστικά γαμάτα freestyles του ενδιάμεσα. Το λάιβ τελείωσε σχετικά νωρίς 12:00. O κόσμος πολύ ευχαριστημένος από το λάιβ. Έπαιζαν και μπλουζάκια FullFace (γαμάνε) και Βορ.Ας., καθώς και το cd των Fullface "Λίγο Πριν". Τσίμπησα ένα απ’ όλα. Βγήκα έξω, περίμενα κανα πεντάλεπτο την παρέα και μετά την κάναμε.
Για τα δεδομένα της Λάρισας ήταν ένα πολύ ωραίο λάιβ, με πάρα πολύ ωραία καυλάκια, κανα-δύο δεκάχρονα και πολύ θετική διάθεση. Μου άρεσε όλο το σκηνικό. Το μόνο μείον ήταν η τιμή του εισιτηρίου, το οποίο δεν είχε καν μπύρα. Ίσως ξέχασα να αναφέρω κάποια πράγματα, αλλά συγχωρέστε με. Δεν φταίω εγώ, το κρασί. Για μένα ο βαθμός για το λάιβ είναι 10/10. Αλλά αν βάλω 10, θα πείτε "Τι λέει ο μαλάκας;", γι’ αυτό θα βάλω 9,5/10 στο συγκεκριμένο.

Βαθμός: 9,5

Μέχρι το επόμενο λάιβ στην Λάρισα, φιλιά. Με αγάπη και καύλα, Si-Si-Sickstylez.

(Φωτογραφίες και βίντεο δεν υπάρχουν)
*Sickstylez

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

malakies!!!
to MONO arnitiko itan oti eprepe n ta spasoun ligo akm ta vor.as!!
kata t alla itan gamato!

Ανώνυμος είπε...

oti diladi ta 12 eurw eprepe na ta valw sta thetika

Ανώνυμος είπε...

den pas na ta valeis opou 9es...
to ena me afise adiaforo..to allo mou 3inise..to allo mou vrwmise..
olo malakies leei..:s

Ανώνυμος είπε...

xalarwse. tin gnwmi mou ekfrazw :) den egine kai tipota. o kosmos exei diamorfwsei tin diki tou apopsi :)

Ανώνυμος είπε...

olo to live itan telio :) apo tin arxi mexri telos:)ekstasi-antithesi-fullface&voras k egine xamos :)

Ανώνυμος είπε...

swstos o apo panw

Ανώνυμος είπε...

ok apla prosexe pws tin ekfrazeis ti gnwmi sou..
(p.x. ''Ειδικά ο ένας πολύ σκαλωμένη φάτσα, είχε ένα βλέμμα παρανοϊκού-ψυχάκια ενώ έχωνε.'')
min krineis giati 9a kri9eis..;/

Ανώνυμος είπε...

pes ta pragmata opws eginan.otan anevhkan autoi oi extash team egine ths poutanas apo katw...xeshkw8hkan oloi.prwsipika m arese olo to live ap thn arxh mexri to telos.respect gia thn larisa.

Ανώνυμος είπε...

(pes ta pragmata opws eginan.otan anevhkan autoi oi extash team egine ths poutanas apo katw...xeshkw8hkan oloi.)
kala ta ennoeis afta p les ?aneta to xeirotero oppening act oi typades.
epeidi eixan 10 gnwstous k ourliazan simainei oti itan kaloi ?
proteinw na prospa8isoun n kanoun represent to pacman sto net para to hiphop ston dromo .

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο απο πανω

Ανώνυμος είπε...

ωραιο αλλα εξταση δεν και γκομενες τρελο χουνερι :P

Ανώνυμος είπε...

edw fwnaze to miso magazi k o allos mas leei gia deka gnwstous..oti na ne...tespa emena proswpika kai sthn parea mou mas aresan...larisa spoudazw k makari h polh mou na eixe tetoio groupaki...

Δημοσίευση σχολίου

Online