19/2/2011 - Ζωντανοί Νεκροί & Σκοτεινή Πλευρά @ Boutique

Συναυλία
Το Σάββατο στης 19 Φεβρουαρίου οι Ζωντανοί Νεκροί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα εμφανίστουν για μία και μοναδική συναυλία στο Boutique Club της Θεσσαλονίκης. Ο Τυμβωρύχος ο Χαρμάνης ο Καταχθόνιος και ο Υποχθόνιος θα έχουν μαζί τους τον Εισβολέα και τον Γέλωντα τις Σκοτεινής Πλευράς, που θα θυμίσει ένα back to 90's event από τις παλιές καλές hardcore εποχές!

Πού: Boutique, Φιλελλήνων 15, Θεσσαλονίκη
Πότε: Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, 20:00
Είσοδος: 15€

Ανταπόκριση
Στο χώρο έφτασα γύρω στις 19:30. Η είσοδος με κατεβασμένα τα ρολά. Το περιβάλλον μέχρι στιγμής ήσυχο και φιλικό. Μέτρησα γύρω στα 15 άτομα. Δε βλέπω γύρω μου άτομα με φαρδυά και λέω σε λάθος μέρος ήρθα. Κρυφακούω συζητήσεις. "Τί χρώμα να βάψω τα νύχια μου;" "Έλα ρε μαλάκα που είσαι;" "Ναι, ρε πήγα ΖΝ". Ντάξει λέω εδώ είμαστε. Η ώρα έχει φτάσει 21:30 και ανοίγουν οι πόρτες. Ο χώρος γεμάτος χαλιά, καθρέφτες, καναπέδες, γκαρσόνια, κόκκινους τοίχους, καγκούρια και κυτταρίτιδα. Καθίσαμε με δυο γνωστούς mods και έναν mc που είχα γνωρίσει στην είσοδο σε ένα καναπέ (που ακούστηκε) σχολιάζοντας την όλη φάση που ήταν το λιγότερο γελοία.

Ώρα 23:00 και στην σκηνή ανεβαίνει μια χορευτική ομάδα αποτελούμενη από 4 κοπελιές (ντάξει για να μην γίνομαι κακός, 3 ήτανε μαζί μ’ ένα "παλικάρι"). Κάνουν 10 λεπτά τα χορευτικά τους και μετά ανεβαίνουν όλοι οι mcs στο stage. Το ψιλογεμισμένο τελικά μαγαζί αρχίζει να φωνάζει. Ζωντανοί Νεκροί και Σκοτεινή Πλευρά με την απουσία του Μηδενιστή ήταν έτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό. Παλιές και νέες επιτυχίες, μία από ΖΝ όπως "Ήρθαν Οι Mcs" και "Το Έντεχνο Του Δρόμου Στυλ" και μία από ΣΠ όπως "Αναμνήσεις". Αν δεν με απατάει η μνήμη μου παίχτηκαν και κάποια κομμάτια από Τιγρέ Σποράκια. Το μεγαλύτερο όμως μέρος του live έπιασαν τα solo κομμάτια. Μερικά απ’ αυτά ήταν "Του Δρόμου Η Τέχνη" από Γέλω, "Σούζη" και "Ακόμα Ζωντανός" από Τάκη και "Όπα Λα Λα" και "Γκέγκε" από Είσβο. Να σημειωθεί κιόλας ότι όταν ο Είσβο είπε το "Όλοι Μαζί Τώρα" μεγάλο πλήθος γυναικών ανέβηκε στην σκηνή λικνίζοντας τα σώματά τους στο ρυθμό του τραγουδιού. Τραγικό κατά την άποψη μου αλλά συνεχίζουμε. Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι εμπορικές επιτυχίες όπως "Κάντε Ντου" και "High Όσο Δεν Πάει". Πάλι καλά που δεν ανέβηκε καμιά Κοκκίνου. Κάτα και Γέλως σαν να προσπαθούσαν να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους ώστε να μην γίνει το live εμπορικό παρτάκι. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι έκλαψα τα 15 μου ευρώ. Κομμάτια που θα ήθελα ν’ ακούσω: "Όλα Για Το Δήθεν", "Αλαντίν" και "Στην Πίπα".

Βαθμός: 5

Ένα live για να μας θυμίσει πόσο έχουν πέσει οι ΖΝ τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά όμως μ’ άρεσε που άκουσα αγαπημένα τραγούδια μέσα στο τρίωρο κι ας ήταν το όλο κλίμα ΓΤΠ.

(Φωτογραφίες και Βίντεο δεν υπάρχουν)
*Λιάκος

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Online